TESTIMONIALE

Testimonials

 • Upperself este genul de loc unde te poți regăsi…

  Upperself este genul de loc unde te poți regăsi pe tine însuți prin simplul fapt că primești ghidanță bună; ce e frumos e că răspunsurile pe care le primești, nu le primești din altă parte ci vin tot de la tine, la probleme care poate înainte ți se păreau fără soluție.

  Ana C. - 35 de ani
 • Întâlnirea cu Upperself

  Întâlnirea cu Upperself a fost pentru mine un moment de maturizare, după care am realizat cât de mult contează să vrei să începi să te cunoști cu adevărat: să-ți cunoști profilul uman, fără proiecții, fără măști, tu cu tine, în nuditatea ultimă a ființei tale. Să nu te mai păcălești zilnic. Nu există drum înapoi, vălurile de pe ochi continuă să se tot ridice de atunci…  
  Mihaela R. – 45 de ani
 • Am ajuns la Upperself

  Am ajuns la Upperself atrasă de ideea de a-mi afla matricea numerologică. Nu știam la ce să mă aștept, dar suna bine, mi se părea ceva ascuns, ocult la care n-am acces zilnic. M-am trezit că în data mea de naștere și în numele meu există o cantitate uriașă de informație folositoare vieții mele de zi cu zi. Fiecare om pe lumea asta ar trebui să-și realizeze matricea numerologică (energo informațională). Ceea ce afli te scutește de greșeli, te duce mai direct către decizii bune, potrivite cu ceea ce ești tu, te învață scurtături către ceea ce ești tu cu adevărat.  
  Alina M.
Pagina 1 din 3123