manifesto-opacity

Manifestul meu

Suntem mai mult decât existență fizică. Suntem energie, parte din energia universală. Această apartenență este cheia către o înțelegere superioară a vieții. A deveni conștient de propriul potențial este ceea ce ne determină dezvoltarea, ne aduce o viață echilibrată și ne asigură împlinirea.

Am lansat Upperself pentru că simt nevoia să vă împărtășesc din cunoașterea și experiența mea. Ne punem constant frâne, conștient sau nu, în calea propriei fericiri. Ne creăm dependențe și atașamente, ne îngrădim singuri libertatea și punem toate acestea pe seama unor cauze externe.

Cu toții avem nevoie de un impuls inițial spre autocunoaștere și eliberarea de dependențe și atașamente toxice. Autocunoașterea este un proces solicitant dar eliberator, iar accesarea resurselor interioare este scopul acestei călătorii. Această călătorie interioară începe cu o revelație personală într-o străfulgerare de moment, pe care cu toții o vom avea. Mai devreme sau mai târziu ne dăm seama că viața nu este doar despre a avea, despre ego, despre faimă și succes sau despre cultul corpului în defavoarea cultivării spiritului. Există ceva mult mai înalt și infinit mai prețios: Sinele Interior, descoperirea măreției propriei ființe, manifestarea alegerilor și eliberarea de tot ce ne îngrădește.

Personal, îmi doresc să pot ajuta oamenii să intre în contact cu ei înșiși, să devină autentici și să-și asume viața; aceasta reprezintă adevărata libertate, adevăratul potențial de împlinire.

Acesta este Manifestul meu profesional și profesiunea mea de credință.

Semnatura

manifesto2