ANALIZA VOCAȚIONALĂ

ANALIZA VOCAȚIONALĂ

Există o tendință in lumea de astăzi a părinților de toate vârstele de a crede că ştiu ce este cel mai bine pentru propriul copil, prin simplul motiv că i-au dat viață.

Ca urmare a acestui adevăr de netăgăduit, părinții trec peste dorința reală de a-şi cunoaşte propriul copil cu adevărat, ȋn datele lui esențiale, ȋn chemarea şi menirea lui proprie.

Se iau decizii ȋn numele copiilor (care aparțin deja unei noi lumi) de către părinți ancorați ȋn propriul lor sistem: experiențial, de credințe, educațional, social, care are legătură doar cu propria lor ființă.

Upperself ajută părinții să descopere calitățile reale, potențialul şi vulnerabilitățile propriilor copii. Este o cunoaştere profundă, pornită din dorința de a creşte copiii cultivându-le valoarea umană şi susținându-i ȋn ceea ce sunt, ca să devină adulți ȋmpliniți şi fericiți.

Doar atunci când acționăm conştient şi ne asumăm rolul de ghizi pentru copiii noştri, le putem oferi cu adevărat sprijinul necondiționat, şansa şi libertatea de a experimenta, de a-şi pune ȋn valoare potențialul cu care s-au născut, de a-şi asuma propria individualitate.

 

Cost/ședință: 250 lei