ANALIZA NUMEROLOGICĂ

ANALIZA NUMEROLOGICĂ

Noi urmăm traseul stabilit de societate: mergem la şcoală, găsim un loc de muncă, ne căsătorim, ȋntemeiem o familie, dar nu avem nici un sens clar al misiunii unice ȋncredințate nouă.

Suntem traşi ȋn multe direcții diferite, simțim compromisuri ȋn ceea ce facem şi ne simțim vinovați pentru ceea ce nu facem.

Identificarea misiunii noastre este primul pas ȋn a duce o viață plină de bucurie şi ȋmpliniri. Când te intersectezi cu scopul vieții tale, te simți plin de entuziasm şi energie.

Informația cea mai importantă cu care venim ȋn această viață este dată de Cifra de Destin. Cifra de Destin ne ajută să identificăm şi  să ne cunoaştem talentele native, punctele tari cât şi aspectele noastre vulnerabile asupra cărora avem de lucru. Toate acestea se regăsesc ȋn amprenta noastră energetică din momentul naşterii, numită matrice energo-informațională.

Ȋn numerologie, Cifra de Destin ne indică drumul nostru unic pe care ȋl avem de urmat pentru a putea ȋndeplini misiunea cu care am venit pe Pământ, ȋn acord deplin cu sufletul nostru şi cu Universul.

Conceptul că fiecare persoană are o misiune de viață individuală este cheia respectului purtat celorlalți.

A fi capabil să spui “Aceasta este misiunea mea şi aceea a lor” este poarta către adevărata toleranță şi respect.

Cunoaşterea misiunii tale individuale validează viața ta şi te fereşte de a te compara cu ceilalți.

 

Analiza numerologică include matricea energo-informațională, graficul vieții și treptele succesului.  

 

Cost/ședință: 350 lei