Analiza-compatibilitatii-energiei-cuplu

ANALIZA COMPATIBILITĂȚII ENERGIEI DE CUPLU

Unu plus unu fac Noi.

Cuplul are nevoie să fie ȋnțeles ca o entitate de sine stătătoare, cu dinamică proprie.

Ȋntr-o relație se ȋntâlnesc doi oameni diferiți, cu preocupări diferite, fiecare cu nevoile, proiectele, aspirațiile sale şi pentru care relația de cuplu devine un cadru de manifestare a vieții individuale. Tocmai pentru că fiecare vine cu datul propriu, e nevoie de conştientizarea a ceea ce fiecare aduce cu sine.

Analiza cuplului din perspectiva energo-informațională clarifică elementele de compatibilitate şi le scoate ȋn evidență pe cele care stau ȋn calea armoniei. Este o călătorie fascinantă a descoperirii sinelui, prin oglindirea ȋn celalalt.

Cuplul perfect nu este neapărat acela ȋn care partenerii se ȋmbină perfect, ci este cel ȋn care fiecare şi-a aflat rolul, şi-a conştietizat premizele şi se bucură de efortul armonizării cu celalalt.

Aşadar, contrar unei opinii generale, perechea perfectă s-ar putea să nu o găsim ȋn cei asemeni nouă, care ne validează, ci ȋn cei diferiți față de noi ȋnşine, care ne provoacă, ne stârnesc comoditățile, ne pun față ȋn față cu schimbarea şi ne obligă la evoluție personală.

Să nu uităm că ȋn relația de cuplu ne completăm reciproc, ȋnsă ȋmplinirea se face individual…

Ȋn momentul ȋn care se conştientizează acest aspect al relației, călătoria alături de celălalt va fi una de durată, echilibrantă şi plină de iubire.

 

Cost/ședință: 250 lei