Hipnoza_Upperself

HIPNOZA

Ce este hipnoza?

Este un proces psihologic natural prin care factorul critic al minții este evitat și se stabilește un mod de gândire și de percepție selectivă. Hipnoza facilitează comunicarea cu Subconștientul, ajutându-ne să trecem peste filtrul protector al Conștientului.

Hipnoza în sine este doar o unealtă, o cheie, un instrument care ne permite să deschidem poarta către Subconștient, acolo unde putem realiza schimbările și transformările dorite.

Hipnoza reprezintă abilitatea de a te concentra spre înăuntru. Relaxând trupul, atenția se poate transfera de la informațiile preluate prin simțurile exterioare către cele ale simțurilor interioare.

Ce este Regresia Hipnotică?

Regresia Hipnotică este o tehnică hipnotică, supranumită și “Regina Hipnozei”. Principial vorbind, Regresia Hipnotică nu este altceva decât un vehicul care ne poartă din momentul prezent, la un anumit eveniment din trecut. Scopul ei este de a revela ce s-a întamplat, unde, când, cu cine precum și de a descoperi modul în care persoana în cauză a fost afectată de acel eveniment. În funcție de scop, ea poate fi terapeutică sau recreațională (terapeutică când dorim să găsim cauza problemei cu care ne confruntăm și să o rezolvăm, iar  recreațională când dorim să obținem sau să retrăim anumite evenimente).

Cost/ședință: 300 lei

Ce este Hipnoza Spirituală? 

Este o tehnică utilizată mai ales cu clienții interesați de aspectele spirituale ale vieții, cu o viziune holistică a vieții si a universului din care fac parte. Această tehnică este recomandată în multe situații (de exemplu, atunci când oamenii se simt debusolați ca urmare a pierderii contactului cu ei înșiși, cu profunzimile lor, nu-și găsesc calea), având ca scop obținerea unei stări de echilibru și armonie interioară.

Cost/ședință: 350 lei