Doina-Enache-Upperself

Credo și Valori

 

CREDO

Într-o lume a dezechilibrului între corp, minte și spirit, Upperself își face o profesiune de credință din a oferi servicii de consiliere în dezvoltarea personală prin conștientizarea de sine și potențarea evoluției spirituale. Scopul final este acela ca fiecare să poată avea acces la Sinele său Interior și să preia controlul total al propriei vieți și propriilor decizii.

Valori

  • Integritate: Consilierea este o chestiune de încredere, competență și respect adânc față de ființa umană, în toată complexitatea ei.
  • Empatie: Empatia este cheia pentru înțelegerea profundă a celuilalt, ceea ce ne ajută să ne construim relații sănătoase și armonioase.
  • Blândețe și toleranță:  Tot ceea ce facem este înrădăcinat în dorința simplă, autentică de a ajuta oamenii să fie mai fericiți, fără a judeca sau a pune etichete ori diagnostice, pentru ca aceștia să reușească să se descopere și să facă alegeri inspirate în cele mai diverse situații de viață.
  • Cunoaștere: Explorarea de sine presupune parcurgerea unui cumul de experințe și interacțiuni speciale, care ne transformă ființa și ne sublimează emoțiile. Upperself se bazează pe o reală cunoștere holistică atunci când facilitează descoperirea de sine a fiecăruia, ținând cont de multidimensionalitatea ființei.

 

Credo-Valori-Upperself-Ro