Termeni&Conditii-Upperself

Termeni și Condiții

Accesând și navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare. 
Dacă nu sunt de acord cu termenii și condițiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea site-ului.
 
Acest site oferă informații în mod gratuit. Reproducerea materialelor de pe acest site, ca informație sau imagine, este autorizată cu menționarea sursei și un link către acesta, și nu în scopuri comerciale.
 
Informațiile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, ca formă și conținut, aparțin Doinei Enache și sunt protejate de legea Dreptului de Autor – Legea nr. 8/1996 – privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.
Autoarea nu își asumă interpretarea asupra informațiilor oferite.
Utilizatorii vor folosi informațiile furnizate în cuprinsul acestui site pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau a informațiilor preluate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul site-ului este absolvit de orice răspundere.
“Upperself – Holistic Development Hub” și “Centru de Dezvoltare Holistică” sunt mărci înregistrate. Conform legii nr 84/1998, inregistrarea mărcii conferă titularului său un drept exclusiv asupra mărcii. 
Orice utilizare a acestei mărci, fără acordul dat ca urmare a unei solicitări în scris în avans și care nu prezintă sursa, este neautorizată și se supune legilor în vigoare.